Udskiftning på Bane 7

 130565263_212663210418089_8786309860429600963_n.jpg
Forpagteren af Randers Badmintonhallers cafeteria - Bane 7 - gennem mange år (a' to perioder), Margith Henriksen, har med udgangen af 2020 valgt at trække sig tilbage og nyde sit otium sammen med sin mand, Erik, som efter at have været halinspektør i badmintonhallerne gik på pension sidste år.

- Margith har altid været garant for en bid god, sund og nærende mad – altid serveret med et smil. Vi takker for det gode samarbejde, det gode humør og de mange smil gennem alle årene, siger formanden for Randers Badmintonhaller, Michael E. Warrer, og fortsætter: - Vi har den store fornøjelse at kunne indskifte Helle Hvid Maj som ny forpagter af Bane 7. Helle er lokalkendt og bosiddende i nabolaget. Helle har mange års erfaring i det professionelle køkken, og er helt sikkert garant for såvel den gode, sunde og nærende mad, som vi er helt sikre på fortsat vil blive serveret med et stort smil.

 

Helle Hvid Maj vil sørge for, at man fortsat kan få stillet sulten og slukket tørsten efter en hård badmintonkamp eller en af de mange andre aktiviteter, der foregår i Randers Badmintonhaller.  Dørene åbnes fortsat for selskaber, møder og mad ud af huset mv. Helle har desuden et stort ønske om, at Bane 7 i endnu højere grad kan åbne dørene for lokalsamfundet, der kan smutte forbi efter en travl dag og enten nyde et godt måltid på Bane 7 eller tage en portion mad med hjem.

 

Da der, som i sportens verden, er tale om en flyvende udskiftning, så overtager Helle Hvid Maj Bane 7s ordrebog. Alle nuværende aftaler vil selvfølgelig blive honoreret, og nye aftaler kan laves ved henvendelse på Bane 7 eller på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi håber, at alle vil tage godt imod Helle fra 2021.

Støt klubben.

forside.png

I år kan du støtte klubben og de danske hospitalsklovne, ved at købe skrabelodder som til-og-fra kort, og støt Danske Hospitalsklovne i deres ihærdige arbejde. Når du køber disse Til og Fra-julekort støtter du Danske Hospitalsklovne. En pakke indeholder 5 “Til og Fra-julekort” i to varianter, som vil pryde enhver julegave. På hvert Til og Fra-julekort, der kan foldes, er der et skrabelod med mulighed for at vinde store præmier. Så når du pynter dine julegaver med et Til og Fra-kort fra Danske Hospitalsklovne, giver du ydermere modtageren mulighed for at vinde en af disse præmier. 

Brug linket her. 

Ingen dagens middag.

Grundet nye Corona restriktioner, er det ikke muligt for motionisterne
at spille i den kommende uge.
Vi arbejder på højtryk på at finde en løsning model, så motionisterne
kan komme til at spille igen.

Bane 7 har derfor også valgt ikke at have dages middag i uge 44.

Bane 7 Uge 42

bane7

 

Bane 7 holder lukket hele uge 42.